Benelux Trophee

Welkom bij de Benelux Trophee van MMC’72.
Traditiegetrouw rijden we op eerste paasdag een route van zo’n 325 km door de Belgische en soms ook Luxemburgse Ardennen. Meestal kunnen we genieten van de eerste lentedagen maar soms wordt er ook wel gereden onder meer winterse omstandigheden. 
We vertrekken vanaf camping "Natuurlijk Limburg" te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute).
Indien je graag wilt blijven overnachten dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij Camping Natuurlijk Limburg te overnachten. De reservering en de overnachtingskosten, dien je zelf te regelen met camping "Natuurlijk Limburg" (+3243810176).
PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 01/04 tot en met 15/04. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

Inschrijving routerol :
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.

Print formulier

Informatie

Datum : 13 Apr
Inschrijfdatum : 23 Mrt t/m 06 April 2020
Bestemming : Benelux


Afstand : 325 km
Startlokatie : Remersdaal - Voeren (B)

 

Prijs rijder : € 7,00
Prijs duo : € 0,00
Prijs medaille : € 5,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma

Zondag 12 April
Deelnemers kunnen vanaf 19.00 uur terecht op Camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B). Inschrijven kan van 19.00 uur tot 21.00 uur. 's Avonds is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten met je collega motorrijd(st)ers. Indien je zaterdag op zondag wilt overnachten, dien je de reservering en de overnachtingskosten zelf te regelen met camping "Natuurlijk Limburg".

Maandag 13 April
Op zondag is inschrijving mogelijk van 08.00 uur tot 10.30 uur. De mooie tourrit door de Benelux is ongeveer 325 Km, maar je kunt deze ook afkorten tot 250 Km. Denk wel aan een geldig paspoort! Aan het einde van de route hoef je je niet af te melden. Ook is het mogelijk om van zondag op maandag te overnachten. De reservering en de overnachtingskosten dien je zelf te regelen met camping Natuurlijk Limburg.