Belangrijke mededeling

PEAR

Gegeven de landelijke richtlijnen omtrent beperking van de verspreiding van het Corona-virus hebben wij, Maastrichtse Motorclub ’72, besloten de Eurotour van 2021 af te gelasten.

Hopelijk kunnen wij onze volgende Open Evenementen nog wel organiseren.

Euro Tour

Ieder jaar, op Hemelvaartsdag, gaan we op pad voor ruim 1000 km verdeeld over 4 dagen. Op donderdagochtend vertrekken we vanaf brasserie "De Dwaze Herder" te Maastricht (aanrijroute). 

Via prachtige wegen rijden we dit jaar naar camping "Im Eichenwald" (+492742-910643) in Mittelhof gelegen in het prachtige Westerwald, Duitsland. Hier zetten we ons tentje op voor 3 nachten. Op vrijdag en zaterdag gaan we van hieruit op pad voor een rondrit in de buurt. Zondagochtend breken we ons boeltje weer op en gaan we via een korte route naar de snelweg die ons weer richting huis brengt. Waar mogelijk proberen we enkele afkortingen in de routes in te bouwen. Om nieuwe wegen te vinden gaan we iedere paar jaar naar een ander gebied en camping. De campingovernachtingen op de camping zijn inbegrepen in het inschrijfgeld.

Let op, vanaf 2019 is er van woensdag op donderdag geen overnachting mogelijk op de startlocatie.

PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 15/04 tot en met 06/05. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

Inschrijven GPS

Informatie

Datum : 13 Mei t/m 16 Mei 2021
Inschrijfdatum : 15 Apr t/m 06 Mei 2021
Bestemming : Duitsland


Afstand : 1000 km
Startlocatie : Maastricht

 

Prijs rijder : € 35,00
Prijs duo : € 15,00
Prijs medaille : € 5,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma

Donderdag 13 Mei
Inschrijven kan van 8.00 uur tot 10.30 uur bij brasserie "De Dwaze Herder" te Maastricht. Vanuit daar vertrekken wij naar camping "Im Eichenwald" in Mittelhof. Afmelden op de camping kan van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Vrijdag 14 Mei
Er is deze dag een vrijblijvende rondrit van ongeveer 300 km puur stuurplezier. We overnachten weer op dezelfde camping.

Zaterdag 15 Mei
Er is deze dag wederom een vrijblijvende rondrit van ongeveer 300 km puur stuurplezier. We overnachten weer op dezelfde camping. `s Avonds is er een gezellige feestavond op de camping. Tevens is er de uitreiking van de vele prijzen op de feestavond. Aanvang van de gezellige feestavond met live-band is om 20.00 uur.

Zondag 16 Mei
Afsluiting van de Eurotour. Op eigen gelegenheid kan een ieder zijn reis naar huis aanvangen.