Euro Tour

Ieder jaar, op Hemelvaartsdag, gaan we op pad voor ruim 1000 km verdeeld over 4 dagen. Op donderdagochtend vertrekken we vanaf brasserie "De Dwaze Herder" te Maastricht (aanrijroute). 

Via prachtige wegen rijden we dit jaar naar camping "Im Eichenwald" (+492742-910643) in Mittelhof gelegen in het prachtige Westerwald, Duitsland. Hier zetten we ons tentje op voor 3 nachten. Op vrijdag en zaterdag gaan we van hieruit op pad voor een rondrit in de buurt. Zondagochtend breken we ons boeltje weer op en gaan we via een korte route naar de snelweg die ons weer richting huis brengt. Waar mogelijk proberen we enkele afkortingen in de routes in te bouwen. Om nieuwe wegen te vinden gaan we iedere paar jaar naar een ander gebied en camping. De campingovernachtingen op de camping zijn inbegrepen in het inschrijfgeld.

Let op, vanaf dit jaar is er van woensdag op donderdag geen overnachting mogelijk op de startlocatie.

PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 01/04 tot en met 15/04. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

Inschrijving routerol :
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.

Print formulier

Informatie

Datum : 21 Mei t/m 24 Mei 2020
Inschrijfdatum : 23 Apr t/m 14 Mei 2020
Bestemming : Benelux


Afstand : 1000 km
Startlokatie : Maastricht

 

Prijs rijder : € 35,00
Prijs duo : € 15,00
Prijs medaille : € 5,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma

Woensdag 20 Mei
Inschrijven van 8.00 uur tot 10.30 uur. De heenrit van de EURO-TOUR vertrekt vanuit Maastricht naar camping "Im Eichenwald" in Mittelhof. Afmelden op de camping kan van 15.00 uur t/m 20.00 uur.

Donderdag 21 Mei
Er is deze dag een vrijblijvende rondrit. De rondrit bevat rond de 300 Km puur stuurplezier. We overnachten weer op dezelfde camping.

Vrijdag 22 Mei
Er is deze dag wederom een vrijblijvende rondrit. De rondrit bevat rond de 300 Km puur stuurplezier. We overnachten weer op dezelfde camping. 's Avonds is er een gezellige feestavond op de camping. Tevens is er de uitreiking van de vele prijzen op de feestavond. Aanvang van de gezellige feestavond met live-band is om 21.00 uur.

Zaterdag 23 Mei
Afsluiting van de Eurotour. Op eigen gelegenheid kan een ieder zijn reis naar huis aanvangen.