Belangrijke mededeling

PEAR

Gegeven de landelijke richtlijnen omtrent beperking van de verspreiding van het Corona-virus hebben wij, Maastrichtse Motorclub ’72, besloten de Moezeltocht 2020 af te gelasten.

Wij hopen jullie volgend jaar weer te kunnen verwelkomen bij een van onze volgende Open evenementen.

Moezeltocht

Op zaterdagochtend vertrekken we vanaf camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute).  Via prachtige wegen bereik je het adembenemend mooie Moezelgebied. Al vele jaren voert de rit naar het plaatsje Nehren in de buurt van Cochem. Je kunt hier op de camping Nehren (+492673 9621155) je tentje opzetten. Op de camping speelt er ‘s avonds een live band. Voor het ontbijt op zondag kun je broodjes bestellen of een compleet ontbijt regelen (Je dient dit zelf te regelen met het camping personeel, zorg dat je op tijd bent). Op zondag voert de route weer terug naar Nederland. De campingovernachting in Nehren is inbegrepen in het inschrijfgeld. Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de startlocatie dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij camping Natuurlijk Limburg te overnachten. Dit dien je zelf te reserveren bij camping Natuurlijk Limburg (+3243810176).
PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf tot en met . Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

Informatie

Datum : 12 Sep t/m 13 September 2020
Inschrijfdatum : t/m


Afstand : 600 km
Startlocatie : Remersdaal - Voeren (B)
Bestemming : Nehren (D)

 

Prijs rijder : € 20,00
Prijs duo : € 8,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma

Vrijdag 11 September
Inschrijven kan van 19.00 uur tot 21.00 uur op camping "Natuurlijk Limburg" te Remersdaal-Voeren (B). Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de camping dan dien je dit zelf te regelen met camping "Natuurlijk Limburg".

Zaterdag 12 September
Inschrijven kan van 08:00 uur tot 10:30 uur. Via een mooie toeristische route rijden we naar het plaatsje Nehren (D). Afmelden op de camping kan van 15:00 uur tot 20:00 uur. `s Avonds is er een gezellig feest met live-band op de camping, waarbij ook de prijsuitrijking zal plaats vinden.

Zondag 13 September
De terugroute voert ons weer terug naar Nederland. Er hoeft niet te worden afgemeld bij terugkomst van de route.