Motorzegening

De motorzegening is voor vele MMC’ers de onofficiële start van het motorseizoen. Na de winterse maanden is het een goed begin voor de (bij)gelovigen onder ons om met gezegende motoren Gods wegen weer op te gaan. Onze traditionele motorzegening vindt, zoals altijd, plaats bij de St. Petrusbanden kerk in Heer, Maastricht. Vanaf 9:30 uur verzamelen we ons voor de kerk, zodat we klokslag 10:00 uur de zegening kunnen starten. Na de zegening beginnen we aan een rondrit van ca. 100 km door ons mooie Limburg. Aan het begin van de route is een stop ingepland voor een warme kop koffie of thee.
Namens het bestuur van de MMC’72 en de organisatie ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze motorzegening.
PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf tot en met . Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

Informatie

Datum :
Inschrijfdatum : t/m
Bestemming : Limburg (NL)


Prijs : gratis
Afstand : km
Startlocatie :

 

Programma

Aanvang is vanaf 9:30 uur voor de St. Petrusbanden kerk te Heer, Maastricht en klokslag 10:00 uur begint de motorzegening.
Na de zegening beginnen we aan een rondrit van ca. 100 km door ons mooie Limburg. Aan het begin van de route is een stop ingepland voor een kop koffie of thee.