Tour door Limburg

Ons oudste open evenement is de Tour door Limburg. Op zaterdag wordt er een route van 200-250 km gereden door het mooie Nederlandse en Belgische heuvellandschap. Het vertrek- en eindpunt is camping "Natuurlijk Limburg" te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute). 

Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de startlocatie dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij Camping Natuurlijk Limburg te overnachten. Dit dien je zelf te reserveren bij camping "Natuurlijk Limburg" (+3243810176).

Er kan ingeschreven worden van 09.00 uur tot 11.00 uur. Afmelden kan vanaf 15:00u,waarbij ook de bekers overhandigd zullen worden aan de winnaars. De sluiting van het evenement is om 17.00 uur.

PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 25/07 tot en met 08/08. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

Inschrijving routerol :
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.

Print formulier

Informatie

Datum : 15 Augustus 2020
Inschrijfdatum : 25 Jul t/m 08 Augustus 2020
Bestemming : Limburg (NL & B)


Afstand : 200 km
Startlokatie : Remersdaal - Voeren (B)

 

Prijs rijder : € 5,00
Prijs duo : € 0,00
Prijs medaille : € 5,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma