Desktop Versie
 
 
Euro Tour 2019

 

 

Info

 

Ieder jaar, op Hemelvaartsdag, gaan we op pad voor ruim 1000 km verdeeld over 4 dagen. Op donderdagochtend vertrekken we vanaf brasserie "De Dwaze Herder" te Maastricht (aanrijroute).
Via prachtige wegen rijden we dit jaar naar camping "Im Eichenwald" +492742-910643) in Mittelhof gelegen in het prachtige Westerwald, Duitsland. Hier zetten we ons tentje op voor 3 nachten. Op vrijdag en zaterdag gaan we van hieruit op pad voor een rondrit in de buurt. Zondagochtend breken we ons boeltje weer op en gaan we via een korte route naar de snelweg die ons weer richting huis brengt. Waar mogelijk proberen we enkele afkortingen in de routes in te bouwen. Om nieuwe wegen te vinden gaan we iedere paar jaar naar een ander gebied en camping. De campingovernachtingen op de camping zijn inbegrepen in het inschrijfgeld.

Let op, dit jaar is er van woensdag op donderdag geen overnachting mogelijk op de startlocatie.

 

Gegevens

 

Periode 30/05 - 02/06
GPS inschrijfperiode 02/05 - 23/05
     
Bestemming Mittelhof (D)
Totale lengte 1000 Km
     
Kosten  
Rijder € 35,00
  Duo € 15,00
  Medaille € 5,00
  Jaarhanger € 3,00

 

 

 
     

Inschrijven

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 02/05 tot en met 23/05. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

 

 

Inschrijving routerol:
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.

Printen Formulier

 

 
     
 

Programma Euro Tour

 
         
 

Don

30/05

 

Inschrijven van 8.00 uur tot 10.30 uur. De heenrit van de EURO-TOUR vertrekt vanuit Maastricht naar camping "Im Eichenwald" in Mittelhof. Afmelden op de camping kan van 15.00 uur t/m 20.00 uur.

 
 

Vrij

31/05

 

Er is deze dag een vrijblijvende rondrit. De rondrit bevat rond de 300 Km puur stuurplezier. We overnachten weer op dezelfde camping.

 
 

Zat

01/06

 

Er is deze dag wederom een vrijblijvende rondrit. De rondrit bevat rond de 300 Km puur stuurplezier. We overnachten weer op dezelfde camping. 's Avonds is er een gezellige feestavond op de camping. Tevens is er de uitreiking van de vele prijzen op de feestavond. Aanvang van de gezellige feestavond met live-band is om 21.00 uur.

 
 

Zon

02/06

 

Afsluiting van de Eurotour. Op eigen gelegenheid kan een ieder zijn reis naar huis aanvangen.