Desktop Versie
 
 
Freak Rally 2019

 

 

Info

 

Ruim 500 km touren over de mooiste wegen! Deze tourrit wordt niet voor niets de Freakrally genoemd. Deze route leidt ons door Limburg, de Ardennen, de Eifel, Luxemburg en/of Noord Frankrijk. We vertrekken op zaterdagochtend op tijd vanaf camping "Natuurlijk Limburg" te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute).

Indien je vrijdag op zaterdag wilt blijven overnachten dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij Camping Natuurlijk Limburg te overnachten. Dit dien je zelf te reserveren bij camping "Natuurlijk Limburg" (+3243810176).

 

Gegevens

 

Periode 06/07 - 06/07
GPS inschrijfperiode 15/06 - 29/06
     
Bestemming  
Lengte 500 Km
     
Kosten  
Rijder € 8,00
  Duo € 0,00
  Medaille € 5,00
  Jaarhanger € 3,00

 

 

 
     

Inschrijven

 

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 15/06 tot en met 29/06. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

 

 

Inschrijving routerol:
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.

Printen Formulier

 

 
 
     

Programma Freak Rally

 
       

Vrij

05/07

 

De deelnemers kunnen vanaf 19.00 uur terecht op Camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B). Inschrijven kan van 19.00 uur tot 21.00 uur. Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de camping dan dien je dit zelf te regelen met Camping Natuurlijk Limburg.

 
       

Zat

06/07

 

Inschrijven van 07.00 uur tot 10.00 uur
Vertrek van de FREAK-RALLY vanuit Camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B). De route brengt ons uiteindelijk ook weer terug naar de camping. 
Er hoeft niet te worden afgemeld bij terugkomst van de route.