Desktop Versie
 
 
Moezeltocht 2019

 

 

Info

 

Op zaterdagochtend vertrekken we vanaf camping "Natuurlijk Limburg" te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute).
Via prachtige wegen bereik je het adembenemend mooie Moezelgebied. Al vele jaren voert de rit naar het plaatsje Nehren in de buurt van Cochem. Je kunt hier op de camping Nehren je tentje opzetten. Op de camping speelt er ‘s avonds een live band. Voor het ontbijt op zondag kun je broodjes bestellen of een compleet ontbijt regelen (Je dient dit zelf te regelen met het camping personeel, zorg dat je op tijd bent). Op zondag voert de route weer terug naar Nederland. De campingovernachting in Nehren is inbegrepen in het inschrijfgeld.

Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de startlocatie dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij camping "Natuurlijk Limburg" te overnachten. Dit dien je zelf te reserveren bij camping Natuurlijk Limburg (+3243810176).

 

 

Gegevens

 

Periode 14/09 - 15/09
GPS inschrijfperiode 20/08 - 07/09
     
Bestemming Nehren (D)
Totale lengte 600 Km
     
Kosten  
Rijder € 20,00
  Duo € 8,00
  Medaille € 5,00
  Jaarhanger € 3,00

 

 
     

Inschrijven

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 20/08 tot en met 07/09. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

 

 

Inschrijving routerol:
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.


Printen Formulier

 

 
     
 

Programma Moezeltocht

 
         
 

Vrij

13/09

 

Je kunt van 19.00 uur tot 21.00 uur inschrijven op camping "Natuurlijk Limburg" te Remersdaal-Voeren (B). Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de camping dan dien je dit zelf te regelen met camping "Natuurlijk Limburg".

 
         
 

Zat

14/09

 

Inschrijven kan van 08.00 uur tot 10.30 uur. Via een mooie toeristische route rijden we naar het plaatsje Nehren (D). 's-Avonds is er een gezellig feest met live-band op de camping, waarbij ook de prijsuitrijking zal plaats vinden.

 
         
 

Zon

15/09

 

De terugroute voert ons weer terug naar Nederland. Er hoeft niet te worden afgemeld bij terugkomst van de route.